30. August 2020

‚Bitcoin vil aldrig blive dig‘ annonce dominerer forsiden af ​​det store Hong Kong-avis

Antallet af bitcoin-annoncer, der vises i større aviser, vokser. Forsiden af Apple Daily, en stor avis i Hong Kong, indeholdt en „Bitcoin Era vil aldrig grøft dig“ annonce i denne uge. Bitcoin-annoncer blev også for nylig vist i den førende indiske avis The Economic Times, Financial Times såvel som på tv.

Bitcoin-annoncer i større aviser

Bitcoin dukkede op på hele forsiden af avisen Apple Daily i Hong Kong mandag. Apple Daily blev grundlagt i 1995 af medietyconen Jimmy Lai, der blev arresteret den 10. august af Hongkong-politiet på sigt for overtrædelse af den nye kontroversielle nationale sikkerhedslov, der blev indført af Beijing. En undersøgelse fra Reuters Institute, der blev foretaget sidste år, viser, at Apple Daily og dets nyhedswebsted var det næstbedst anvendte i Hong Kong. Lai grundlagde også den populære asiatiske tøjforhandler Giordano og det Hong Kong-noterede mediefirma Next Digital.

Apple Dags bitcoin-annonce er delvis på kinesisk og engelsk. Den første engelske sætning på tværs af den øverste del af forsiden lyder, „Bitcoin vil aldrig grøft dig,“ ledsaget af en kunstnerisk signaturrepræsentation af Satoshi Nakamoto, pseudonymet til Bitcoin’s skaber. Den Hong Kong-baserede journalist Aaron Mc Nicholas oversatte den første kinesiske sætning, der siger:

Banker, det er ikke du, der grøfter mig i dag. Det er mig, du grøfter dig

Annonceen fortsætter på engelsk nederst på siden. Den siger: “Bitcoin er digitale penge. Det udstedes eller kontrolleres ikke af nogen regering eller samarbejde. Ingen kan forhindre dig i at handle på netværket, og det kan ikke lukkes. Bitcoin er tilgængeligt for alle uanset deres nationalitet, køn eller tro. Bitcoin begyndte med genesis-blokken under finanskrisen i 2009. Nu er tiden inde. ” Mange mennesker på sociale medier betragter denne annonce som ekstremt bullish for bitcoin.

Det amerikanske finansministerium sanktionerede 11. august embedsmænd i Hong Kong og fastlandet den 8. august, inklusive Hong Kongs administrerende direktør Carrie Lam, over den nationale sikkerhedslovgivning. Overholdelsesembedsmænd forklarede, at sanktionerede enkeltpersoner kunne finde deres oversøiske bankkonti lukket og bankudstedte kreditkort annulleret af finansielle institutioner, der var bekymrede for at miste adgangen til det amerikanske finansielle system, oplyser SCMP-publikationen.

En Reddit-bruger beskrev Apple Daily som „en af de få kantonesiske sprog, uafhængige nyhedskilder, der forbliver i Hong Kong,“ og tilføjede, at „de er noget i centrum af denne politiske storm, der inkluderer nylige sanktioner mod 11 regeringsembedsmænd af USA . Så det er en meget bevidst placering. ” Flere andre brugere var enige.

Tre store aviser har bitcoin-annoncer denne måned: Hongkongs Apple Daily (til venstre), Financial Times og Indiens The Economic Times (til højre).

Samme dag, hvor bitcoin-annoncen blev vist på forsiden af Hongkongs Apple Daily, blev der også vist en annonce til investering i cryptocurrency på forsiden af en førende avis i Indien, The Economic Times, i Bengaluru. Det blev placeret af indisk cryptocurrency-udveksling Bitbns til en forfremmelse, der sluttede mandag.

Michael Novogratz’s Galaxy Digital placerede en helsides annonce i Financial Times den 13. august med en fed skrift, der lyder: ”Nu er det tid til at investere i bitcoin. I usikre tider er bitcoin en hæk uafhængig af hegemoniet. ”

Alle tre annoncer fulgte en bitcoin- tv-kampagne af Grayscale Investments, der startede den 10. august på CNBC, MSNBC, FOX og FOX Business. I løbet af mindre end en uge efter lanceringen af kampagnen annoncerede virksomheden, at det samlede rekordlige ugentlige investeringer på $ 217 millioner.